Gratis fragt på ordre over 1500 DKK

Artisanal & Rare Italian Wines

My name is Luca and I am passionate about sourcing delicious, small-produced Italian wines; and sharing the stories behind each of them. 

I am not religious, but I prefer wine that is made properly and with low intervention. Overall, I will never sell any wine I cannot vouch for 100%.

Consider Vineria your trusted wine guide and your local wine bottega, all in one. 

Vores månedlige anbefaling

Rosso Salina - Salina IGT - 2018
Normalpris
190,00 kr
Udsalgspris
190,00 kr
Normalpris
Stykpris
pr. 
Udsolgt
Don Chisciotte - Fiano Campania IGT - 2019
Normalpris
199,00 kr
Udsalgspris
199,00 kr
Normalpris
Stykpris
pr. 
Udsolgt
Granma Rosato Petillant Nature - 2022
Normalpris
155,00 kr
Udsalgspris
155,00 kr
Normalpris
Stykpris
pr. 
Udsolgt
Podere Concori Bianco - Toscana IGT - 2019
Normalpris
155,00 kr
Udsalgspris
155,00 kr
Normalpris
Stykpris
pr. 
Udsolgt

Blog posts

Vores vinklub

Hver måned kan du gå på opdagelse og lære mere om mindre kendte og lokale vinsorter fra Italien
Gå på opdagelse

proudly supplying

Sådan vælger vi vores vin

Små familiedrevne virksomheder

Al vores vin er udvalgt fra stolte, små producenter, der har fokus på bæredygtighed og kundskab i tilblivelsen af deres vin.

Vores producenter har lavet vin i flere generationer: de kan deres kram til fingerspidserne.

Al vores vin er lavet i hånden: vores partnere passer deres marker med kærlighed og dedikation, nedarvet gennem generationer, fra vinterbeskæringen af vinrankerne til den sene sommerhøst.

Autentiske og oprindelige sorter

Ved at finde mindre kendte, men fremragende producenter, går vi efter at tilbyde en ny vinoplevelse fra Italiens vinområder. Hvorfor?

Italien har en af verdens største biodiversiteter, både indenfor dyr og planter, med mere end 67.500 arter. Og det samme gælder, når det kommer til vin, hvor der er mere end 1.200 druearter (Frankrig er nummer to med 222). Dette skyldes Italiens unikke placering med Middelhavet omkring sig, forskelligartet landskab med unikke klimaer og stor højdeforksel.

Med stort omhu udvælger vi hos Vineria producenter, der efter vores mening, er de absolut bedste til at afspejle denne diversitet i hver deres region af Italien.

Kvalitet fremfor alt

Kvalitet betyder alt hos Vineria. Vi indkøber ikke restpartier eller masseproduceret vin. Ligesom vi heller ikke tager en vin ind, bare fordi der skulle være en stor rabat.

Selvom vi ikke skelner mellem konventionel vinproduktion og naturvin, så er der ikke plads til at hoppe over, hvor gærdet er lavest hos os. Al vores producenters tid går til at sikre en vinproduktion, de kan være stolte af, når de sætter deres navn på flasken.

vinkøb på nettet har aldrig været nemmere

Faret vild i vin-junglen?

Vi bruger 2 måneder om året i Italien på at besøge vingårde og prøvesmage vin for dig. Så hvis du har brug for hjælp til at vælge den rigtige flaske til din middag, til en gave eller bare for vejledning til det italienske vinkort, så ring eller skriv til os. Eller chat direkte med os via chat-funktionen i højre hjørne.

Som at mødes ansigt til ansigt.

Vil du selv gå på opdagelse?

Her finder du vores udvalg af vin. Brug filtrene til venstre på siden til at hjælpe med at finde den rigtige vin til dit behov.

Hvordan leverer I?

For at kunne levere din vin direkte til dit dørtring eller pakkeshop, bruger vi en patenteret indpakningsløsning, som sikrer dine flasker under fragten.

Vi gør alt for at behandle alle ordre hurtigst muligt og går efter at levere indenfor 24 timer i Københavns-området og 48 timer i resten af Danmark.

Når du køber vin hos Vineria skal det være nemt, gnidningsløst og hurtigt. Så skal du kun tænke på at nyde din nye vin, alene eller i godt selskab.