Om Vineria

Luca Cucinotta

En 25 år lang kærlighedshistorie

Mit første møde med vin skete allerede tidligt takket være min bedstefar Giuseppe. På hans egen lille sicilianske vingård lavede han sin egen ”vino da tavola”. Som barn hjalp jeg ham med at samle druerne fra markerne og ordne vinrankerne.

Min passion for vin voksede med alderen, men aldrig som en fuldtidsbeskæftigelse. Jeg var bange for, at min kærlighed og passion ville gå tabt, hvis det ”bare” blev et job. Derfor har jeg studeret økonomi og marketing.

Imens har jeg holdt vinglæden vedlige, researchet, lært via erfaringer og noteret alle enestående vine, jeg har smagt, ned undervejs. Jeg har aldrig misset en mulighed for at bruge ferie til at besøge og møde producenterne bag den vin, jeg holder mest af.
Derudover har jeg sideløbende med min professionelle karriere arbejdet som vin-specialist på vinbaren Nebbiolo i København og herefter være medstifter af vin-forretningen Via Vino.

 

Med baggrund i 25 års vinerfaringer har jeg startet min egen online vinforretning for at dele min passion og viden og tilbyde de bedste håndlavede, italienske vine.


Vineria var det sted, hvor min bedstefar og jeg fik lavet vin af druerne fra hans gård. Med min egen forretning vil jeg forsøge at hylde min bedstefar og alle de små italienske vinbønder, der med deres hårde arbejde og dedikation har sat italiensk vin øverst på verdens vinlister.

Kontakt os endelig, hvis du har brug for hjælp til at vælge din vin, eller du har brug for et specialtilpasset vin-event (både privat og erhverv).

Luca Cucinotta

 

Kontaktpersoner 

Vin - Events - HORECA - Ordre - Press

Luca Cucinotta

+45 93 84 18 28

luca@vineria.dk

Jura og økonomi

Mikkel Leth

+45 51 92 90 09

mikkel@vineria.dk

Eller skriv direkte til os via vores live-chat i højre hjørne.